GSM: +32 (0)475 457095
info@carshelter.be


Oldtimerhotel Roeselare
Meensesteenweg 456 A
BE - 8800 Roeselare

Oldtimerhotel > Nieuwsbrief

Enkele weetjes

Wist u dat de wegentaks per volledige maand afgerekend wordt. Als u voor de winter de nummerplaat wil terug sturen, doe dit dan op het einde van de maand, het spaart u een ganse maand taks uit. Het terug inschrijven op dezelfde naam als voorheen kost u 30 euro voor de plaat, verder niets. U krijgt eerst de nummerplaat, en kan dan met de nieuwe plaat naar de jaarlijkse keuring. Voor auto's van minder dan 25 jaar oud is de besparing op taks en verzekering veel meer dan wat u per jaar betaalt aan een standplaats bij OLDTIMERHOTEL.

Weet u ook dat remolie verslijt, en dus af en toe moet vervangen worden? In de regel is dit om de 2 jaar, ik vrees dat in de praktijk heel veel liefhebbers dit vergeten.

Nog een tip voor de winterstalling: de huidige benzines zijn niet meer zoals vroeger. Reeds na 3 maanden stilstaan loopt u het risico dat de benzineleidingen door gomvorming verstopt geraken. Dit risico is zelfs veel groter bij moderne injectiemotoren, en de kosten om de leidingen te vervangen eveneens! Daarom raden wij aan om voor de winterstalling het product Motul Fuel Stabilizer bij te voegen. Hiermee blijft de benzine voor minstens 2 jaar goed. Dit product is exclusief te verkrijgen bij Oldtimerhotel.